mandag den 25. december 2017

Glædelig jul

Glædelig jul til jer alle.


Drengene og jeg brugte juleaftensdag på at hygge os derhjemme, og så løb jeg en lille tur, mens de legede på SFO'ens legeplads. Jeg har savnet at løbe, så det var skønt at komme ud igen.


Så er vi klar til at køre de 3 km over til mine forældre, hvor vi havde en dejlig aften med mine forældre, bedsteforældre samt min bror, svigerinde og 2 niecer. Oliver var MEGET spændt på alle gaverne, men han klarede det meget bedre end forventet. 

Her til morgen (eller nærmere formiddag) har vi hygget med Bodylabs proteinpandekager - jeg fik lavet alt for mange, så håber de bliver gode, når jeg varmer dem op i morgen. 

Oliver fik til sin store glæde en MASSE LEGO, og det er han allerede godt igang med at samle.

Han fik også dette seje LEGO vækkeur - Oliver vågner ofte i løbet af natten, og så har han behov for at vide hvad klokken er, og om han må stå op. 

Mathias fik også en masse dejlige gaver, men han er lidt mere blandet i sine ønsker. Han har fået noget Nerf og noget legemad, og et lysende penalhus samt noget tøj.

Jeg er ovenud begejstret for alle mine gaver, og ikke en eneste ting skal byttes. Jeg har fået champagneskåle (glas), silikoneforme til bagning/dessert-lavning, mega mussel skål og fad, brødhylde til grillen, te, en bog, parfume og en masse andet.

Af kæresten fik jeg bl.a. denne fine ring, som er helt anderledes af hvad jeg selv ville have købt. Men den er SÅ fin og passer helt perfekt. Den er håndlavet, unika og helt sin egen - og dét er noget jeg kan lide :)

De kommende dage vil jeg vise jer de hjemmelavede gaver, jeg har lavet og givet til familien. De blev alle modtaget med stor glæde <3

Nu vil vi gøre klar til en gåtur, inden vi skal hjem og lave lidt lækker mad, bare os tre. Og så står den på filmhygge med juleguf. 

Håber I nyder julen med dem I holder af <3
– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...