onsdag den 6. december 2017

Julehygge og forkælelse

Julen er hjerternes - og forkælelsens - tid! Det gælder om at huske hinanden på kærligheden og at nyde livet. Jeg har lavet en adventskalender til min mor - nogle af tingene er lige hende, mens farveblyanterne og bogen er et forsøg. Min mor burde slappe mere af, og vi snakkede fornylig om, at de der farve-bøger er afstressende, så håber hun vil tage godt imod initiativet <3


Hjemmelavede filthjerter med tekst af strygevinyl


Til gengæld fik jeg denne fine blomst med lys af min mor - hun har virkelig nogle gode evner på dét område. Mine forældre hjalp en del til på min farmor og farfars planteskole, før jeg blev født, så dér lærte min mor meget om blomster, pynt og sammensætning.

Min veninde Annette overraskede mig med en pose med adventspakker, da vi mødtes i Eventyrfabrikken i søndags for at hente vores børn fra fødselsdag.

Første gave var skøn te og et fint (drinks)glas

Mine forældre har forkælet os med en december-hygge-pakke - nogen der sagde SNOT-FORKÆLET? Jeg ved det, og værdsætter det SÅ meget :) 

Pakken indeholder både noget pynt, en masse chokolade og så en skrabejulekalender, hvor især Oliver går MEGET op i hvad jeg skraber hver morgen - han TROR på 1 mio til os :)

Nyder du december? og husker du at værdsætte/forkæle dem du elsker?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...