onsdag den 31. januar 2018

Januar 2018

Januar har været en måned fyldt med hygge og gode stunder, men vi er altså en hel almindelig familie, så vi har også haft nogle hårde dage indimellem. Vi kæmper lidt et par kampe herhjemme, men jeg er sikker på det snart bliver bedre...

Vi drak den lækreste cava fra kærestens arbejde, og det blev en fin debut for mine nye champagneskåle - og så var det bare en helt almindelig onsdag. Det gælder sgu om at have gode stunder og nyde lækre ting hver dag og ikke bare vente på weekend, ferie eller næste år. Livet leves NU!

Kæresten har købt et racer-spil (det hedder Redout) til Olivers Xbox, og det varmer mig langt ind i hjertet at se de tre drenge sidde sammen og spille. Det giver dem en helt anden form for samhørighed <3


Jeg elsker jo at læse, og det er et af mine 2018 mål at læse mere og det gælder både romaner og faglitteratur - så sidst jeg var på biblioteket fandt jeg lige to bøger på parforholdshylden... Det var især skægt at læse den om dating, fordi jeg jo selv har været på diverse datingtjenester.. 

Jeg fik serveret vafler på sengen en søndag morgen uden børn <3


Jeg har været lidt sløv i optrækket og er først ved at komme rigtig igang med løberiet nu, men jeg elsker det og i går blev det til næsten 5 km - så jeg er godt på vej mod de 10 km jeg skal løbe til maj :) Jeg håber også på at komme igang med yoga hjemme foran tv'et, der ligger rigtig mange gode videoer på Youtube og min krop trænger i den grad til det!
Jeg bruger stadig en del af Bodylabs produkter, f.eks. deres proteinpulver til min morgenshake og så nogle af deres forskellige snack-produkter - de har i år lanceret en ny bar med dobbelt-chokolade og den er altså lækker :)

Jeg har fået ryddet liiidt ud i stoffet med de to bluser til Oliver, og så har jeg endelig fået klippet den sidste planlagte Karen-kjole til mig selv. Så det går stille og roligt fremad.

Jeg fik også lavet min første måned-ide, og jeg må hellere snart gå på  Pinterest og finde februars ide :) Tror det bliver en kage denne gang, for jeg har nemlig snart fødselsdag..

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...