torsdag den 25. januar 2018

Krea-hygge

I lørdags havde jeg inviteret en håndfuld veninder, som har det til fælles at de elsker kage OG hygge med kreative sysler. Jeg havde ikke rigtig forberedt, hvad jeg ville lave, men jeg har jo "heldigvis" en bunke med halvfærdige projekter, som jeg nemt kunne komme til :)

Jeg havde bagt to gengangere, nemlig nougattærten med pistacie-frangipane og hindbærtærten med hvid chokoladeganache - mums sagde vi alle :)

Min veninde fra folkeskolen havde smukke lyserøde tulipaner med til mig, og de passer så fint til det nye coffee sleeve jeg fik syet færdig.

I løbet af de timer mine veninder var der, fik jeg syet det grå coffee sleeve færdig (mønstret kan findes her) og den grå nusseklud med ører. Da kun min triatlon-veninde var tilbage fik jeg lige kørt en reste-trøje til Oliver gennem overlockeren. Der var lige nok til en forside og den brede ribkant forneden, resten er marineblå ribjersey.

Om aftenen fik jeg syet en blå coffee sleeve færdig (havde jo marineblå tråd på symaskinen) :)

Og så fik jeg syet min første hættetrøje til Oliver - og dén blev han sørme glad for, så mon ikke jeg snart skal gentage succesen?

Mønstret er en sammensætning af to Ottobremønstre, og hætten gik kun op til str. 128, så jeg gjorde hætten lidt større for at passe til str. 134. Men det havde jeg vist ikke behøvet - den er lidt for stor, men ikke noget som ødelægger indtrykket :)

Stoffet er købt engang i sommers/efteråret, så jeg kan ikke huske hvorfra det er. 

2 kommentarer:

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...