onsdag den 28. februar 2018

Februar 2018

Februar har været en noget blandet måned, især pga. en åndssvag skade til håndbold. Jeg fik et uheldigt slag på kæben, og det gjorde lidt ondt. Efter et par dage begyndte jeg at blive svimmel og have koncentrationsbesvær ved bare kort tid ved pc'en. Dét betød et par sygedage fra arbejdet, og så var det heldigvis ferie, så jeg kunne få slappet af. Jeg var dog stadig på max smertestillende 1,5 uge efter slaget, og så kunne jeg trappe ned. Nu er alt godt igen, pånær lidt spændinger i nakken.


Det har dog også været en god måned :) Jeg havde fødselsdag og fik en masse gode gaver. Vi har holdt vinterferie et par dage i det midtjyske. Vi har fået hygget en del, og så fik vi også tømt kærestens lejlighed.


Selvom han har det lidt svært i skolen, er han oftest en glad dreng, og han udvikler sig - f.eks. tør han nu at springe fra 3meter-vippen, hvilket jeg aldrig havde troet muligt :)

Feriens sjoveste del var vist Milles fem små hvalpe - og én af dem skal snart hjem til os at bo, hvilket er mega grænseoverskridende...

Jeg prøver at gøre min mad sund og lækker, og det lykkes måske 50% af tiden, og det er nok til at jeg trods alt ikke tager på i vægt.


Jeg glæder mig til marts måned. Arbejdsmæssigt bliver den travl, for vi er igang med at replanlægge hele budgettet, og da en af mine kollegaer desværre er alvorligt syg, har jeg overtaget nogle af hendes opgaver. Til gengæld bliver det en kort måned, for torsdag d. 22. marts om eftermiddag går jeg på en forlænget påskeferie..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...