søndag den 25. februar 2018

Forårsklar

I går var bare en helt perfekt lørdag. En af dem der huskes i lang tid. Vi var som altid til håndbold hele formiddagen, og jeg fik løbet en lille tur. Hjemme igen hyggede drengene læææænge i brusebadet, og vi kunne høre de hyggede sig og nød hinandens selskab. Drengene har bare leget med hinanden og hygget sig hele dagen. Mens kæresten og jeg har siddet og hygget med hver vores ting. Så vi har været sammen og hygget og bare været til. Jeg har fået vasket tøj, ryddet lidt op, og så fik jeg endelig gjort lidt forårsklar foran mit hus.

Før så der nogenlunde således ud (link), og da det indlæg jo er fra 2013, trængte der da virkelig til noget nyt! Sidste weekend blev kærestens lejlighed og have tømt, og jeg spurgte straks, om jeg ikke måtte få stolen til foran huset (mens den matchende bænk er kommet om i haven).


Vinreolen er ikke smidt ud (endnu), men er sat udenfor min lille overdækning foran huset. Måske får jeg brug for den til noget andet udendørs pynt/hygge/indretning. Trækassen ser slidt ud, når man kommer tæt på, men den holder nu egentlig fint nok. 
Jeg måtte lige flytte lyskæden lidt til mit projekt, men det betød bare en håndfuld søm blev banket i og ledte ledningen den anden vej end normalt.

Lyskæden ender nede i lanternen, og så måtte jeg ned og handle for, at jeg kunne købe nogle små gule forårsbebudere - nu håber jeg bare de kan holde til den sibiriske kulde som vejrnyhederne har varslet de kommende dage...


Da jeg havde flyttet stolen og lyskæden på plads, fik jeg ideen med et par grene i et glas på hylden ovenover. Og selvfølgelig skulle der laves nogle perlemotiver, for de kan jo holde til alt slags vejr. Det var ikke så nemt at finde nogle små fine forårsblomster på Pinterest, men til sidst faldt jeg over denne vintergæk. Den er lidt større end ønsket, så jeg nøjedes med at lave 2 ens. De er lavet i HAMA midi, men måske de ville have en bedre størrelse, hvis det var i HAMA mini...?

Efter aftensmaden hyggede min kæreste og drengene sig med at få tilpasset hans madrasser til min seng - elsker simpelthen at han direkte spørger drengene om de vil være med til sådan noget sejt mande-noget. Imens vaskede jeg op (!) og bagte små forårsagtige kager, og så spillede drengene og jeg en omgang Matador Junior, og vi sluttede med to historier på sofaen - Mathias faldt dog hurtigt i søvn op ad mig (fremover må vi vist børste tænder før læsningen :))

Alt i alt en skøn skøn lørdag helt nede i gear - og dét trængte vi vist alle til :)
– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...