tirsdag den 13. februar 2018

Pandekagedag 2018

I dag er det international pandekagedag og det er lige midt i vores vinterferie. Jeg er ikke særlig god (eller tålmodig) til at bage almindelige pandekager, så jeg plejer at bage bananpandekager. I dag har vi vist fået overtalt kærestens lillebror til at bage pandekager til os, så vi kan få lidt lækkert i maverne, inden vi vender hjem til Sjælland og hverdagen igen. Det har været skønt med et par dage væk fra det hele. Drengene har ferie resten af ugen, mens vi voksne skal på arbejde torsdag og fredag.

Som barn bagte min mor indimellem pandekager til os, og dengang brugte hun bare en helt almindelig pande, mens der nu findes et stort udvalg af pandekagepander - jeg ved ikke om de er bedre end almindelige pander? Jeg bruger oftest min blinispande, når jeg bager bananpandekagerne.

Derhjemme bruger vi både almindeligt syltetøj, hjemmelavet syltetøj af vores egne bær samt Bodylabs Zerotoppings (nogle af dem kan også fåes i din lokale Matas). Som barn fik min bedste veninde ofte pandekager til aftensmad, og så var der frisk frugt, bær og is til som tilbehør - nøj hvor jeg elskede, når jeg fik lov at spise aftensmad hos dem.

Jeg mangler en opskrift på pandekager, så jeg har måtte google - jeg tror jeg vil prøve Claus Holms opskrift næste gang.

Skal I have pandekager i dag? Og har du en god opskrift jeg skal prøve?

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...