søndag den 11. marts 2018

1.000

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Da jeg oprettede bloggen i sensommeren 2011 havde jeg slet ikke forestillet mig, hvad den ville give mig af oplevelser! Jeg har været til blog/kreatræf og mødt en masse dejlige krea-kvinder - og det eneste bedre end en skøn hobby, er en hobby man kan dele med andre - og jeg elsker og nyder de åndehuller dagene i syklubben giver mig! I de 6,5 år har jeg delt i massevis af ideer, vejledninger og kager. Og jeg er blevet mere og mere glad for at inspirere andre :)

Og nu har jeg udgivet TUSIND indlæg! Det er helt vildt at tænke på - så jeg overvejer lidt at fejre det med champagne :) Det bliver nok noget lidt mere stille og roligt i form af te og kage, hvilket jo passer meget godt til bloggen.

Måske en kop chai - har endelig fået købt mig David Rios pulver, da jeg fik et gavekort i fødselsdagsgave.


Eller måske en kop af noget af al min nye te fra da Teacup.dk havde rabat fornylig. Mit skab dufter som en hel slikbutik på grund af de dejlige frugtteer :)

Måske skal jeg sende kæresten ned efter kage - det her er faktisk mit livs først donut.. Ved ikke helt hvad jeg synes, tror ikke det er en kage jeg bliver forfalden til....

Jeg kunne også være mere fornuftig og lave et frugtfad med lidt guldbarre, som når jeg skal forkæle ungerne - de beder selv om frugten, så noget må jeg da gøre rigtigt med deres opdragelse :)

Jeg glæder mig til at dele masser af ideer, kager og kreative ting i fremtiden. Jeg har gang i adskillige syprojekter, vores entre skal snart opdateres og så får vi snart hund. Nøj, hvor jeg glæder mig til at dele det med jer.

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...