torsdag den 1. marts 2018

En stor beslutning #2

Som nævnt i indlægget forleden, snakker vi om at få en hundehvalp. Vi snakker for og imod, men hvordan ved man hvad der vægter højest? Er det tiden, vi skal bruge på hunden der vægter højest i beslutningen? Eller er det den glæde en hund vil kunne give børnene? Hvordan ved man hvad der er det rigtige?

Jeg har aldrig haft hund selv, for mine forældre syntes ikke vi var nok hjemme. Vi dyrkede alle fire en del sport, og hvis vi spiste aftensmad sammen 3 gange på en uge, var vi heldige! Jeg hælder lidt til det samme, altså at vi er for lidt hjemme. Omvendt er min kæreste vokset op med hund, dog ude på landet i Midtjylland, hvor man bare åbner døren og lader hunden løbe en tur selv. Han er mere hjemme end mig, for hans hobby er musik og det bliver lavet herhjemme i det kombinerede sy- og musikværelse. Dvs. han har kendskab til hunde, OG han er hjemme.

I de sidste par uger har vi snakket hundenavne sideløbende med diskussionen om en hund i huset. Jeg syntes det kunne være vildt sjovt med et navn som brownie eller cookie, fordi jeg jo ELSKER kage. Min kæreste var mere ude i Freja eller Gaia, som i henholdsvis nordisk mytologi og græsk mytologi. Mine chefer kom med forslag som Mocca, Nala og Splifer. Min kæreste skrev en sms og foreslog et Disney navn, og så foreslog jeg Jasmin, Nala og Minnie - men nu jeg lige genlæser sms'en foreslår han rent faktisk Disney som navn.. Forleden aften kom et nyt navn til mig, og jeg ved ikke hvordan eller hvorfor, men jeg foreslog Nougat, og kæresten syntes om det! Altså hvis nu og alt det der, men vi er vist ved at være enige uden direkte at have taget beslutningen.

Sød, blød og lækker :)

Indtil videre har jeg denne pink hundesnor, som jeg jo fik i fødselsdagsgave, og så skal vi jo ud og købe kurv og madskål. Har også set et par fine pink halsbånd, som passer til snoren, men har slet ikke styr på halsmål endnu. Så er hundetegnet jo obligatorisk, og en sele til gåturene bliver vi også nødt til at købe. Derudover skal vi også have tegnet forsikring på hende, og så er vi vist nogenlunde klar...

Det er SÅ vildt at tænke på! Vi skal have en hund....!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...