mandag den 12. marts 2018

Nye sko til mig

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Når vi om nogle uger får vores lille hund hjem, kommer det til at betyde en masse gåture, og derfor blev jeg nødt til at købe nogle nye sko. Mine gamle (billige) sneakers er slidt helt flade og de er ikke særlig behagelige at gå i mere. Jeg er vild med Hummels sneakers og med lidt google-hjælp fandt jeg sportamoreaoutlet.dk, hvor jeg kun skulle betale 229 kr. pr. par:) I like that! Jeg kom til at bestille to par, for jeg kunne ikke beslutte mig for om det var de lilla eller de turkise, der var pænest. Derfor røg begge med hjem!

Da jeg åbnede æskerne, sad vi i stuen og fik aftenkaffe/te i mine contrast-krus - og mine sko matchede de to krus helt perfekt! Det havde jeg slet ikke tænkt over, men omvendt er det mine to yndlingsfarver: lilla og turkis :)

Støvet lilla (lyng)

Turkis (Petroleum) i dårlig aftenbelysning

Begge par sko virker så rare at gå i, så jeg glæder mig til foråret rigtigt kommer igang. Det er smukt og hyggeligt med snevejret, men nu er vinteren altså slut... Eller det burde den være.. Mathias' vinterjakke har været i stykker et stykke tid, så han har klaret den med flyverdragt og så en tyk trøje under hans softshell, men nu kan hans flyverdragt ikke mere. Der er hul på både knæ og numse, og med det her vejr blev jeg nødt til at købe en ny jakke til ham - og så har jeg et par arvede skibukser lige i hans størrelse.

På Kids-world.dk fandt jeg denne fine Hummel-jakke (ja jeg er vild med Hummels tøj - især deres pigetøj er virkelig fint..), men inden jeg bestilte, smuttede jeg en tur i Ballerup-centret på vej hjem fra arbejde i fredags. Hverken Inter-sport eller Kære Børn havde vinterjakker i str. 122, men i Sportsmaster var jeg heldig, at de havde Hummel jakker sat ned til 399 kr. De havde dog ikke str. 122, men jeg tog chancen og købte en str. 128 - og den er kun lidt for stor, men forhåbentlig kan den så også bruges hele næste vinter:)

Jeg fortryder helt, at jeg ikke også købte den i str. 140 til Oliver... Måske jeg skal køre forbi igen på vej hjem fra arbejde i dag... hmmm.

Mathias blev mega glad for jakken - og det ses næsten ikke at han var ramt af feber igen i fredags - efter bare to dage i skole, for han lå også med feber forrige weekend og helt indtil tirsdag...

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...