onsdag den 28. marts 2018

Oliver 9 år

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Oliver fyldte 9 år i lørdags. Det var en dag han længe har set frem til. Han var især spændt på alle gaverne, men vi snakker også meget om at det er hele hyggen og samværdet med familien som betyder mest.

Af mig, Mathias og Kim fik han en lækker Hummel trøje (pt. er de sat ned til 129,95 så længe lager haves i fem forskellige farver) og et par matchende sneakers også i Hummel - må vist bare indrømme, at jeg er vild med Hummels design - har jo også selv lige købt to par sneakers til mig selv :)

Han fik faktisk også et nyt spil til Xbox'en og nogle Pokemonkort, de er nemlig stadig i ret så høj kurs herhjemme :) I Xbox spillet er det mega sejt, at første del af spillet er træning i de seje tricks som ninjaerne kan - og når så ninjaerne skal ud og redde verden, har man lært de tricks man skal kunne.

Oliver fik også to forskellige udgaver af Vildkatten, en med 300 billeder og denne med 400 billeder. Den "lille" kommer med hjem til hans far, mens denne bliver hos os. Jeg har faktisk aldrig spillet det før, men har hørt meget godt om det.

Oliver fik også to kontorstole fra IKEA (den ene køber lillebror af ham), et sæt Minions nattøj fra H&M og et Garmin Vivofit3 - sidstnævnte går han MEGET op i. Han traver hvileløst rundt herhjemme for at få flere skridt :) Det stabiliserer sig sikkert, når nyhedsværdien forsvinder lidt.

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...