lørdag den 7. april 2018

40 års fødselsdag

Der er trods alt stadig en del år til, at jeg bliver 40 år, så det er ikke min fødselsdag det handler om :) I søndags var jeg inviteret til den bedst tænkelige fødselsdag, nemlig en krea-fødselsdag. Vi var inviteret til kl.10, og så skulle hele dagen bare stå i det kreatives tegn, mens vi blev vartet op af en håndfuld mænd. Det var hjemme hos skønne Julie, hvis søde datter går i klasse med Mathias. De bor i et super skønt hus med en KÆMPE tilbygning (tidligere brugt til erhverv), og der har de et lækkert krearum og et mega hyggeligt fællesrum med deres enorme LEGO-samling + værksted og lageragtigt opbevaring. Min bror blev mega misundelig på alt det LEGO, og kæresten blev vildt misundelig, da han drømmer om mere plads til hans musikstudie. Vi kan på ingen måde bygge ud i mit hus, og vores økonomi er ikke til køb af større hus, men nøj jeg gad godt have al den plads *misundelse misundelse misundelse*.

Jeg havde en ide, jeg ville afprøve, men jeg fik ikke klargjort noget og da Julies strygejern var i udu, måtte jeg ty til mine kedeligere projekter. Først fik jeg lavet ærmegabbet større på min nieces H&M kjole samt et par andre småting. Derefter stod den bare på syning af hagesmække. Forsiderne i bomuld har været klippet et års tid, men så lukkede Ummi og så fik jeg ikke rigtig syet dem. Nu er de syede og de mangler bare trykknapper og så ryger de til salg via Facebook/Instagram.

De her Peter Beier æg med passionstrøffel er bare SÅ lækre - nøj altså! Det var en stor fejl at dele dem med kæresten... haha:)

2 kommentarer:

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...