mandag den 30. april 2018

April 2018

– Dette indlæg indeholder affiliate links

April har været en blandet måned, alt fra vinterjakke til short og solbriller. Vi har nydt at kunne bruge haven sådan rigtigt i det dejlige vejr. Mathias hjalp mig med at forårsordne haven og derefter nød vi et par kiks og cola ude i haven.


Vi er også begyndt at grille igen, og mad smager bare bedre på grillen. En af mine klassikere er grillet laks med smør og citron, det smager bare mums!


Oliver har fået en ny veninde efter en dag, hvor hans klasse var til musikkens dag på en anden skole. De to fik en legeaftale på legepladsen sidste weekend, og imens snakkede jeg med hendes mor. Det var total surrealistisk, da det gik op for os, at begge børn bøvler med nogle af de samme udfordringer i skolen. Jeg er ikke i tvivl, om at de to fortsat skal ses, og vi mødre kan i høj grad hjælpe og støtte hinanden i kampen, om at få vores børn på ret køl igen!

En stor del af måneden har vi naturligvis brugt på at lære vores lille hvalp at kende og få hende til at føle sig hjemme hos os. De første par dage var hun stille og lidt forsagt, men det ændrede sig hurtigt og nu er hun en lille vildbasse. Dog er hun en meget nem vildbasse, hun laver ikke ballade, når hun er alene, men mangler lige at lære lidt renlighed. Mathias faldt i søvn, og Nougat nød at slappe af hos ham <3

Vi har haft besøg af min svoger et par dage, og han havde taget sin hund med, og det er Nougats far. Hun var ellevild for at se ham, og hun nød at lege med ham. Han var knap så imponeret hahaha :) Han søgte ofte lidt fred for hende, så ungerne måtte lige lege lidt ekstra med vores lille hvalp, så farmand kunne få hvilet :)

Skipper - Nougats far

Jeg har fået læst flere bøger, og det er noget, som jeg virkelig har nydt (se mine to anmeldelser her og her. Jeg håber på mere forårs/sommervejr, for så sætter jeg mig ofte ud i haven og læser i stedet for at se tv eller sy. 

Jeg er ikke kommet videre med mit krea-mål omkring hækling, men snart :) Tænker det vil være en god kreating at medbringe på camping til sommer.

Jeg er kommet i gang med at løbe igen, og det er også i sidste sekund, for Royalrun er jo lige om hjørnet (10 km d. 21. maj). I torsdag følte jeg, at det var en hård løbetur, hvor at i går havde jeg meget 'bedre' ben. Jeg kan løbe knap 5 km, så der er stadig lidt vej op til 10 km, men jeg satser på at med et par håndboldkampe, nogle løbeture og så deltagelse i "vi cykler til arbejde", så skal jeg nok komme igennem de 10 km.

Jeg bruger stadig en del af Bodylabs proteinprodukter, jeg er specielt glad for deres marcipanbrød :)

Der har været travlt på arbejdet, så den her forlængede weekend har været yderst tiltrængt. Jeg har taget en fridag i dag, og i morgen har jeg fri grundet overenskomsten, så der har været hele 5 fridage i træk - det er uden tvivl det bedste ved foråret: de mange dejlige fridage.

Lækker luksusmorgenmad med kæresten <3
 – Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...