søndag den 29. april 2018

En god bog #3

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Kvinden i toget har stået på min todo-læseliste længe, meget længe. I fredags fik jeg så endelig læst den overraskende slutning. Jeg var helt vild med bogen, og jeg kunne især genkende det med at sidde og kigge på huset fra togvinduet... I mange år tog jeg toget ind til København ude fra forstæderne, og så kiggede jeg ind i de store fine huse langs togstrækningen. Jeg kunne se hyggeligt lys, familier der spiste morgenmad sammen, mens jeg blev lidt trist over, at jeg igen havde afleveret drengene meget tidligt for at kunne nå på arbejde til tiden.
Alt det med mord, utro mænd og kontakt med politiet kender jeg heldigvis intet til :) Men super spændende bog, som jeg havde svært ved at lægge fra mig.

Billedet er fra i tirsdags, hvor Oliver var til sin 2. body sds behandling hos Marianne, som er indehaver af både Kropsvision og Alba Stuff. Hun er en fantastisk personlighed, og min søn er så tryg i hendes selskab. 

Min kæreste har set filmen baseret på bogen, og han syntes den er god. Jeg håber at kunne lokke ham til at se den igen, for at se om filmen også får skildret de mange psykologiske aspekter. Min kæreste elsker at se film, og det er hans absolutte yndlingsbeskæftigelse, når vi to skal hygge, så mon ikke jeg kan lokke ham?

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...