tirsdag den 10. april 2018

Hvalpe-forkælelse

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Vores dejlige lille hvalp Nougat er faldet rigtig godt til hos os, og vi er blevet rigtig glade for hende. Hun er en sød og lærenem tøs, men også meget legesyg og ballademager. Hun har helt styr på, at hun ikke må røre ledningerne, mens hun ikke helt har fået styr på det med at tisse udenfor. Hun er klart blevet bedre i løbet af ugen, så jeg er sikker på det ikke varer længe.


Jeg har valgt at forkæle hende med en Bullerbox i et par måneder, både for at få lidt forskellige legetøj, men også for at få testet lidt forskelligt foder og snacks. 

Hun var ret så nysgerrig og fulgte med i åbningen af den første kasse.

Hun fik hurtigt fat i den ene pose snacks :)

Både den pippende plastikkylling og den bløde, raslende bamse har vakt glæde hos vores lille pige. Vi glæder os allerede til de kommende bokse, for at se hvad de kan overaske vores lille vovse med.

hvalpepakken.dk kan man bestille en gratis boks (ala babysams babyboks), og formålet er jo selvfølgelig at give smagsprøver på noget foder i håbet om at man kommer igen og køber foder hos dem fremadrettet. Især vandflasken er vi rigtig glade for, den bliver god at have med på tur.

Hun har smagt den ene slags foder, og både den og alle snacks er spist uden problemer. Hun er vist en nem og ukræsen skønhed<3

– Dette indlæg indeholder affiliate links

1 kommentar:

  1. Oh hun er skøn
    ofte tænkt på hvordan bulderbox er, spændt på at høre mere.
    Olivers havde også en gang en hvalpe pakke... og så er der en info pakke man kan få (har lige glemt fra hvem men det er men skrevet om den på min blog) den har masser af gode råd også om 1.hjælp

    SvarSlet

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...