lørdag den 21. april 2018

My lucky day #1

– Dette indlæg indeholder affiliate links

I lørdags følte jeg mig ekstra heldig! Først holdt min svigerinde og jeg afslutning med vores søde, søde U6 håndboldbørn. Deres hjælpsomme og rare forældre havde samlet ind til en fin buket blomster - og fra klubben fik vi hver en Toblerone, en flaske lyserøde bobler og et gavekort.På vej hjem var jeg lige et smut forbi biblioteket for at aflevere et par bøger. De holdt bogudsalg, og jeg kunne ikke lade være med at kigge. Ret hurtigt faldt jeg over Ottobre bladet, som jeg har haft lånt flere gange - det stod til den nette sum af 5 kr. Det endte dog med, at jeg fyldte en hel pose til 20 kr.


3 syblade, to børnebøger (heraf en med Krummerne, som ungerne og jeg ofte har set som film) og så tre bøger fra Hammer-serien og to fra Sofie Sarenbrandts serie til 20 kr. Heldige mig! Jeg har længe haft begge serier stående på min to-do læseliste, men det der læsning sker mest i ferierne (og de få solrige dage i haven :)) Med de to sommerdage i den forgangne uge er dettes års sommer allerede bedre end sidste års - skræmmende, men lad os håbe det holder *fingers crossed*

Jeg har egentlig haft lidt købestop i forhold til bøger, for jeg synes ikke helt, jeg har plads nok til dem. Jeg drømmer dog om et dejligt stort hus, hvor jeg kan få mit eget lille bibliotek/læsehjørne med gulv til loft reoler. Jeg faldt lige over dette billede fra Aage Bruun & Søn, som ligger tæt på mit arbejde i Ballerup. Hvis der lige var en pejs og vinduer helt ned til gulvet, kunne jeg godt se mig selv sidde der med en varm kop te og en god bog.


Husk, drømme kan blive opfyldt :)

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...