mandag den 2. april 2018

Velkommen til vores lille hvalp

Igennem marts måned har vi fået købt udstyr til vores lille hvalp, og før påsken blev vi helt klar. Hundesnoren fik jeg jo i fødselsdagsgave, mens drengene og jeg var nede i vores lokale dyrehandel og købe kurv, halsbånd, hundetegn og lorteposer. Jeg går ind for at støtte de lokale, og de var også virkelig søde og hjælpsomme, og vi skal nok derned snart for at købe en sele til Nougat. De sagde vi gerne måtte tage Nougat med ned og prøve selerne på hende - se dét er noget jeg kan lide.


Den lyserøde pude/madras er syet af pink fleece med pladevat og en anden rest fleece indeni. I alt er der fem lag fleece og ét lag vat. Den var nem og hurtig at sy, den kan vaskes og jeg kan nemt sy en ny, hvis vi/hun får brug for det. Har en del mindre stykker fleece på lager fra diverse tæpper.

Lige inden påske var drengene og jeg i en anden lokal dyrehandel og købe mad/vandskål og det farverige stykke legetøj, som drengene valgte. I påsken kørte vi så over til svigerfar og hentede Nougat, og her er hun så:

Indlægget er ikke sponsoreret, jeg deler bare min begejstring over en lokal butik :)

6 kommentarer:

 1. Åh hvor er hun fin, og sikke et skønt navn.
  dejligt at få hund lige når foråret er ved at starte.
  god ide med hendes madras.
  Når hun er ved at skifte tænder så flet evt et reb af gamle cowboybukser og frys det i en time, så det en god kølende ting at gnave i, skal det være meget lækkert kan du have lagt rebet i blød i kyllingebulion før du fryser det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke en god ide med de gamle cowboybukser - det må jeg lige prøve at huske :)

   Slet
 2. Glæder os stadig til at møde hende. Den lokale dyrebiks på torvet er også der vi køber sviger-hundends YNDLINGS bolde.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Philip hilste lige på hende forleden :D De bolde må jeg vist ned og tjekke ud :)

   Slet
 3. Var gået glip af dette indlæg, hvor ER Nougat sød!
  Køb endelig en sele til hende, så vidt jeg husker, er der noget Gravhund i hende, og de får nogle gange rygproblemer, der er en sele bedre end et halsbånd.
  Tillykke med den lille skønhed.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er SÅ kær - også selvom det hvalpede nu er forsvundet for det frække teenage agtige :) Vi har købt en sele til hende, både pga. ryggen og så børnene ikke får hevet hende unødvendigt i halsen :)
   og tak :)

   Slet

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...