torsdag den 24. maj 2018

Fra hullede bukser til shorts og hundelegetøj

Jeg synes ofte mine drenge kommer hjem med huller på knæene - og ofte er de så store, at det er umuligt at lappe. I stedet klippede jeg buksebenene af i hullets højde og lægger så bukserne op. Det betyder de får shorts i lidt forskellige længder, hvilket vist passer godt med, hvordan den danske sommer plejer at vise sig :)

Jeg nød pinsesolen og sad og lagde bukserne op i haven ved vores lille cafebord.

To par shorts - bukserne er fra hhv H&M og NameIt. Buksebenene fra NameIt bukserne var i noget kraftigt denim-agtigt stof, og det gav mig ideen at teste min svogers ide med selv at lave noget legetøj til Nougat (selvom hun på ingen måde mangler legetøj, sådan som hun bliver forkælet!)

Det ene bukseben blev klippet op i tre strimler (lad oplægningen være, så holder fletningen sammen forovnen), og så blev benet flettet. I enden syede jeg henover slutningen et par gange. Sy forsigtigt og med en kraftig nål - det gør ondt at blive ramt af en splintret nål... :)

Det andet bukseben, blev flettet i to tyndere fletninger. Igen fastholdt jeg oplægningen, og så klippede jeg først bagside og forside fra hinanden, og de blev begge klippet i tre og så flettet.

Jeg nåede ikke at lægge dem på fliserne og tage et billede, førend Nougat havde hugget den ene :)

Nøj, vi er sgu glade for vores lille Nougat-mus <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...