torsdag den 31. maj 2018

Maj 2018

Maj har jo vist sig fra allerfineste side. Jeg har slet ikke tal på antallet af sommerdage længere. Det er bare skønt at komme hjem fra arbejde og så sidde ud i haven og nyde vejret, børnene og livet i al almindelighed.

En lørdag uden børn satte vi cafe-bordet ud på græsset så vi kunne sidde i morgensolen. Det føltes nærmest som ferie :)


Vi har virkelig nydt haven. Vi elsker at sidde i haven. De fleste weekender spiser vi alle måltider i haven. Og det er altså bare skønt. Med så lækkert vejr behøver man jo slet ikke rejse sydpå!


I denne uge har vi to gange kørt til Klinten i Jyllinge med madpakker. Drengene har badet, og vi har bare hygget os.


Nougat har indset hun er gravhund, hvilket betyder huller i græsplænen. Hun ligner, jeg har skældt hende ud, men sådan ser hun bare altid ud :) haha. I weekenden havde jeg Mathias et par timer alene, så vi lavede picnic på græsplænen. Det var noget så hyggeligt. Tænk der skal så lidt til for at gøre det hele anderledes...Med al det dejlige vejr, er det ikke meget jeg får syet. Jeg har stadig helt vildt lyst, men en bog i haven trækker mere. Jeg har gang i en del sommertøj, så jeg må hellere snart få taget mig sammen.

Motionsmæssigt blev maj den bedst måned siden november 2017. Jeg har løbet/cyklet lige over 100 km, dyrket motion sammenlagt 10 timer og har forbrændt 9228 kcal. Det er jeg ret godt tilfreds med. Desværre er mine kostvaner kommet ind i en dårlig spiral. Jeg har haft travlt på arbejdet, vi har udfordringer med Oliver i skolen og alt det tærer på min energi. Jeg håber, at jeg snart får vendt rundt, for jeg savner det sunde og grønne i min hverdag.

Jeg/vi er mega klar til juni, det betyder også at nedtællingen til sommerferie rigtig går igang. Vores ferie er ikke rigtig planlagt endnu, men vi har snakket om lidt forskelligt. Og hvis bare vejret bliver som i maj, er der vist ikke noget at klage over :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...