søndag den 20. maj 2018

Pinse-syning

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Min veninde @fru.aaboe spurgte for et par uger siden, om vi snart skulle sy igen. Vi aftalte pinselørdag og fik inviteret min anden veninde Iben og resten af syklubben #themilfclub, men kun Lola kunne. Vi hyggede os og jeg fik syet nogle igangværende projekter færdigt.

Jeg havde selvfølgelig bagt en tærte med frangipane og rabarber fra haven - næste gang må rabarberne godt være lidt større :)

En igangværende body blev endelig gjort færdig, og siden har den også fået knapper i bunden :)

En Minikrea Ranglankjole i str. 68/74 i det sjoveste og glade stof - tror det er fra Piraf engang i efteråret..

I efteråret gik jeg også i gang med nogle Minikrea undertrøjer til Oliver i str 134/140 - og nu blev de to færdige. Har yderligere én liggende ved Coveren, men er løbet tør for marineblå rib (fordi jeg brugte det til min sommerkjole forleden.. :)) Det blå er noget tyndt undertøjsuld (tror jeg det hed - kan ikke længere finde det på Stofgigantens hjemmeside)

Mathias' bluse med traktorerne blev lagt op og min grå sweater fik syet kant ved halsribben (begge blev syet i syklubben i april) De her syklubdage er bare skønne. Vi hygger, snakker og syer. Det giver SÅ meget energi, og jeg har været helt høj siden. Er gået i gang med flere projekter - og har mega lyst til at sy, sy og sy :)

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...