onsdag den 23. maj 2018

Royal Run

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Fuck, en fed oplevelse. Jeg havde med lige dele glæde og gru set frem til i mandags. Jeg har trænet lidt, men har haft ømme knæ, hvilket har minimeret min løbetræning. Til gengæld cyklede jeg 16-20 km to gange i ugen op til løbet, og det var ikke hårdt. Så egentlig syns jeg min kondi var ok til at skulle løbe 10 km for allerførste gang.

I fredags var jeg på Østerbro og hente trøjer og startnumre til både min kollega, min veninde og mig selv. Der var trafikalt kaos, så jeg er glad for, at jeg cyklede derind fra arbejde (16 km).

Nu jeg var næsten i nærheden, cyklede jeg op forbi Østerlandsk Tehus ved Nørreport. Jeg var løbet tør for min yndlingste - solskinsteen - og så blev jeg nødt til at smage deres mermaidte med havtorn.


Om formiddagen inden løbet legede jeg med lidt neglelak. Det var en spontan ide, men det blev ret så vellykket. Jeg fandt min røde Chanel Le Vernis og malede min ene tommelfingernegl, mens den anden fik en blå/lilla neglelak fra Nails Inc (som jeg har fået i min Goodiebox). Min gamle hvide Gosh neglelak blev brugt til korset og til at skrive '50' med - ret så vellykket og absolut ikke sidste gang med dannebrog :)

Mandag aften gik det så løs. Min veninde og jeg mødtes i Vanløse og fulgtes det sidste stykke derind. Ventetiden var lidt lang, for man stod op og ventede i over en time. Men endelig kom vi afsted. Kl. 19 gik løbet i gang og 'kun' 20 minutter senere krydsede vi start :)
Jeg synes, det gik rigtig godt, men jeg kunne godt mærke min veninde kæmpede. Vi havde aftalt, at vi fulgtes hele vejen. Hendes (vores) første mål blev vandposten i Bredgade efter lidt mere end 4 km. Min veninde fik styr på vejrtrækningen, mens jeg snakkede med en kollega som stod og arbejdede med vandet :)

Vi løb op til Amalienborg og videre rundt mod den sorte diamant. Vi var nede og gå lidt to gange mellem 6. og 7. kilometer. Herefter holdt vi drikkepause ved Tivoli, og så igen en kort gåpause ved 9km mærket. Jeg havde ikke behov for at gå, men havde måske haft det til sidst, hvis jeg/vi havde løbet hele vejen. Især mit højre knæ var lidt utilfreds, da vi gik ved 6.-7. km, men ellers mærkede jeg ikke meget til knæene (det kom først tirsdag - føj for pokker de gør ondt...). I mål kom vi, og jeg er helt sikkert frisk på mere løb - næste gang vil jeg bare gerne træne lidt mere stabilt :)

Træt og stolt :)

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...