mandag den 14. maj 2018

Sommertøj til drengene

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Oliver mangler nye badebukser, og det skal være de tætsiddende. Han bryder sig ikke om de flagrende badeshorts. Han ville gerne have nogle med Minions eller Lego Ninjago, men i H&M går den tætsiddende model kun op til str. 128. Så jeg har måtte ty til min favorit webside med børnetøj, og der fandt jeg de her blå Hummel. Jeg ville gerne have kunne opfylde drengens ønsker med figurerne, men der var ingen af den slags. Derfor valgte jeg, og Hummel er mit favoritmærke (det har de faste læsere vist luret :)).


Nu jeg alligevel var inde og lure på Kids-World, kiggede jeg efter shorts til begge drenge. De har begge nogle håndbold/fodboldshorts, og kun enkelte pæne shorts. Og da sommervejret forhåbentlig fortsætter læææænge endnu, er der behov for at fylde lidt nyt i tøjskabet.

De lækre blå er fra Lego og er til Mathias. Der er elastik i taljen, hvilket er perfekt til min lidt dovne dreng :) De gråternede er mega bløde (er faktisk lidt misundelig!), og de er til Oliver. Mærket hedder En Fant, og er ikke noget jeg har prøvet før, men indtil videre er jeg ovenud tilfreds.

Kids-World kører SHORTS-kampagne til og med i aften kl. 23.59, og til jer med lidt mindre børn er der en kampagne med de sødeste sommerdragter frem til torsdag d. 17. maj kl. 23.59.

Nu mangler jeg bare nogle shorts til mig selv, men sådan er det altid herhjemme.... :)

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...