lørdag den 26. maj 2018

Te-julekalenderen #2

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Jeg elsker som bekendt te, og jeg drikker minimum et par kopper hver dag. På arbejdet er det oftest lidt kedelig brevte, men indimellem tager jeg nogle af mine løse teer med derind. I øjeblikket har jeg en rooibos te med fra julekalenderen i 2015 (der er stadig et par lidt specielle teer, som jeg endnu ikke har fået smagt...!), den er dejlig som afveksling til de kedelige tebreve...
Siden første indlæg med smagene fra sidste års julekalender, har jeg fået smagt disse:

Fersken-te: minder i duft og smag om Haribos ferskner :) Deres grønne fersken te "friske ferskner" er også en lækker te.

Teacups Yndlingste: grape/citrusfrugt duft, smager lidt af kanel/julete, så måske den skal indkøbes igen til efteråret, når jule-lysten kommer igen.

Hindbærdrømme: en kraftig, sødlig duft af hindbær. Elsker hindbær og har selv omkring 50 hindbærplanter, så duften minder mig om sommer og hygge i haven. Rooibos teen gør den lettere end en sort te. Kan også absolut anbefales.


Mens jeg skriver dette, smager jeg "trolde teen", som er en sort te med blomster. Den smager ok, men ikke noget specielt, så den ryger nok ikke i indkøbskurven igen. Tilbage i skålen med julekalender-teerne er vist kun de meget specielle, men måske jeg skal tage nogle af dem med på job og så smage dem derinde :)

Hvad er din yndlingste? Jeg har mange, men den nyeste yndlingste er også fra teacup.dk ligesom julekalenderen, og jeg har vist nævnt den før. Det er teen "en duft af Sicilien", som er en let grøn/hvid te med grape. Jeg skal snart have bestilt noget mere, så jeg kan afprøve den som iste.

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...