lørdag den 23. juni 2018

Luksus-lørdag

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Det har bare været en total luksuslørdag i dag. Først hoppe i en ny kjole - fik en hel pose nærmest nyt tøj fra min tante i onsdags, og denne behagelige maxikjole fra Soulmate faldt straks i min smag. Jeg plejer ellers ikke at bryde mig om gulvlange kjoler, men tror da jeg skal have fat i nogle nu :)


Nougat fandt i går min ene ørering, som har været væk i ugevis. Totalt heldigt!

Weekenden er uden børn, så vi tog til Frederikssund og spiste brunch. Mums det var lækkert :) Og mega hyggeligt.

Jeg havde et gavekort til Sillebroen Shoppingcenter, så jeg fik bl.a. købt en 21 cm springform og to parfumer. Matas har stadig rabat på parfumerne på hjemmesiden, men tror at tilbuddet udløber til midnat...

Jeg fik købt et par bukser i mærket Cream, kender det ikke, men de er virkelig fine og behagelige. Og så to lange glimtende halskæder, som jeg længe har ønsket mig. Fandt også to skrælleknive, så drengene kan hjælpe mig i køkkenet, og så to poser te fra Søstrene Grene. 

Totalt hyggeligt med shopping dag med kæresten, som var ret så hjælpsom i tøjbutikken - dét har jeg ikke prøvet med en kæreste før :) Vi har ingen planer for skt. Hans, vi spiser hjemme i haven og måske går vi en tur, men da der er afbrændingsforbud kan vi ikke se bål i nærheden.

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...