mandag den 11. juni 2018

Pink sommertøj

– Dette indlæg indeholder affiliate links

I pinsen syede jeg med nogle veninder, og grundet det gode vejr har vi spist udenfor hver dag og min coverlocker har fået lov og stå på spisebordet siden. Sidste mandag havde både jeg og min veninde/kollega Iben taget en fridag, og hun kom forbi og syede et par timer. Det var SÅ hyggeligt og så kunne vi få snakket lidt mere end vi kan nå på jobbet. Her i weekenden fik jeg endelig færdiggjort et par af mine projekter. I stedet for at sy én ting af gangen, syer jeg gerne flere ting med samme farve tråd.

En sød sommertop (nok mest til hjemmebrug) i stof fra Rønde stof og i mit eget mønster.

Samme mønster som ovenover og det fineste flamingostof fra min lokale stofpusher Albastuff. Jeg kommer hos Marianne et par gange om måneden, for udover hendes stofbutik er hun også Body SDS behandler og behandler Oliver. Til sidste behandling faldt jeg for dette stof - og har lige bestilt mere, for tænker jeg skal have en hel kjole i dét stof :)

I mit forsøg på at få brugt alt stoffet, klippede jeg straks en lille kjole samtidig med jeg klippede min egen sommertop. Kjolen er i MiniKreas Ranglanmønster bare med korte ærmer. Det er en str. 86/92, og den er noget SÅ sød. 

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...