søndag den 17. juni 2018

Uhedige mig

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Jeg har spillet håndbold i næsten 30 år uden de vilde skader. En forstuvet ankel eller fingre og en overstrukken albue, men intet der har krævet lægebesøg. Og dog - en enkel gang for længe siden, lige da jeg havde fået kørekort, fik jeg en albue i hovedet, og det var lige på næsen. Det blødte og blødte, og jeg frygtede en brækket næse, og det krævede en tur på skadestuen. Min hidtil eneste tur på skadestuen. Men ingen brækket næse.

I februar fik jeg en arm på kæben, og måtte til lægen grundet svimmelhed. Hun sagde, det kunne sammenlignes med et piskesmæld. Jeg har heldigvis ingen mén, andet end spændinger i nakken. I tirsdag blev jeg så igen ramt af en arm i hovedet, og jeg får bidt skævt sammen. Det knasede så spøjst, og jeg mærkede straks en lillebitte tandsstump, og resten af kampen blev set fra bænken. To steder kunne jeg mærke skarpe tandkanter, og jeg var lidt øm i de fire fortænder. Dagen efter fik jeg en akuttid hos tandlægen. Heldigvis kunne hun nøjes med at pudse de skarpe kanter og tage røngten, og jeg har selvfølgelig meldt det til min ulykkesforsikring.

Det er faktisk ikke mere end et par uger siden jeg sidst var hos tandlægen, og for første gang i mange år er mit tandkød blevet bedre. Jeg har i mange år døjet med lidt sart tandkød, og pga. meget små mellemrum er det lidt svært med tandtråd. Men denne gang var det bedre. Måske fordi jeg nu endelig havde fået købt en elektrisk tandbørste, som min tandlæge i MANGE år har anbefalet mig...

Jeg købte den på udsalget lige efter jul, og både min kæreste, min ældste søn og jeg bruger den (vi har naturligvis hver vores tandbørstehoved ... :)). Jeg har købt en Oral B, og den er jeg godt tilfreds med. De fås i mange forskellige versioner og prisklasser. De kan købes i de fleste isenkræmmere, på Matas.dk og inde på kopk.dk er der mellem 19 og 50% rabat på flere forskellige tandbørster og tandbørstehoveder.

Man kan faktisk ikke se det, og slet ikke på billedet. 
Men fin lille teletubbies-krølle jeg fik med på billedet :)

Mit hold mangler at spille én kamp i sommerturneringen, men der har jeg meldt fra, så nu kan alle mine skavanker få en tiltrængt pause. Men tandlægen skal jeg snart besøge igen - min ene visdomstand skal fjernes i uge 28, og det gruer jeg for - jeg har aldrig prøvet bedøvelse! Faktisk var det også min frygt for bedøvelse, som gjorde at jeg takkede pænt nej til et kejsersnit med Oliver... Men det er jo en helt anden historie :)

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...