torsdag den 26. juli 2018

Ferielæsning

– Dette indlæg indeholder affiliate links

For mig er ferietid lig med læsetid. Jeg elsker at læse og har altid læst meget, især på de tre ugers sommerferie i Italien som barn. Jeg læste og læste og læste. Når jeg var færdig med min egen stak bøger, gik jeg i gang med min mors bøger (mest sukkersøde Danielle Steel romaner), så min fars og til sidst min brors bogstak (indeholdt gerne krigsromaner af Chris Ryan). Jeg kunne nå mange bøger på sådan en ferie. Som mor (og især som alenemor) er det mere begrænset, hvor meget jeg kan nå at få læst. I år har jeg kæresten med og vi besøger hans familie de fleste dage. Når han hygger med sin far og lillebror, og mine drenge ser tv, har jeg læst eller broderet. Indtil videre er jeg i gang med bog nr. 3 - Løvetæmmeren.
.
Sidste år gik jeg i gang med at genlæse Camilla Läckbergs bøger, og nu er jeg så endelig nået til bog nr. 9. Nr. 10 er udkommet, så den må jeg vist snart have fat i - tror ikke jeg kan vente helt til jul... I fødselsdagsgave fik jeg den øverste bog, og den glæder jeg mig til at læse - jeg har fået den af min veninde, og hendes anbefalede bøger plejer at være gode :)

Vi har også en masse bøger med til drengene. Oliver er lidt bagud med læsningen, så det er vigtigt, vi holder læsningen ved lige. Mathias er kun lige gået ud af 0. klasse, men han vil rigtig gerne læse, så vi har også lånt en par af de nemmeste bøger - og han er godt nok sej! Han kan faktisk næsten stave sig igennem Olivers bøger.... Jeg håber sådan at min læselyst kan smitte lidt af på drengene, og jeg prøver at finde lidt hyggestunder i skyggen i de her varme varme dage.

Nå, men drengene er ved at være utålmodige, så jeg må hellere skifte til badetøj og tage dem med ned på stranden. De elsker at bade, og i dag kan de fange krabber med dere nyindkøbte fiskenet - sikke stor glæde et 20-kroners net kan gøre :) Håber også I nyder sommeren.

Følg mig på PinterestFacebook og Instagram

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...