tirsdag den 31. juli 2018

Juli 2018

Juli har været en dejlig måned, fyldt med ferie og gode oplevelser. Vi har holdt næsten to ugers ferie i Struer, og vi kom hjem til vores dejlige hus i går aftes. Det føles skønt at være hjemme, og vi slapper bare af og hygger os.

I Legoland fik jeg en dobbelt chokolade frappé, og det er jo lidt spøjst for alle opskrifter jeg har fundet på Frappe indeholder kaffe - og det gjorde denne ikke. Måske det egentlig bare er en dobbelt chokolade milkshake? Pyt, den smagte dejligt!

Min svigerfar har den største og smukkeste hortensia, som jeg er vildt misundelig over. Den flotte lilla hortensia, som jeg for nylig fik af mine forældre, er nemlig død i sommervarmen...

En smuk sommeraften på Holstebro-egnen <3

Jeg er så småt begyndt igen at få de sundere madvaner ind i hverdagen, og det glæder jeg mig faktisk til. Det skal være nemt og hurtigt at være sund, for ellers bliver det for besværligt i en presset hverdag. Jeg håber, at jeg efter ferien kan komme igang med sunde madplaner igen. 

Jeg fik fjernet min ene visdomstand her i juli. Den var kun delvist kommet op, og min tandlæge har i to år snakket om, at der var hul i den, så nu skulle den altså ud. Selve operationen gik bedre end forventet, men jeg havde også frygtet det helt vildt, da jeg aldrig tidligere er blevet så meget som bedøvet.. Jeg havde dog smerter i næsten to uger efter, men nu er alt godt igen.

Næsten to ugers ferie i denne skønne 70'er sag. 

Nougat fik leget med sin far Skipper.


Nougat fik også leget lidt med mor Mille, men hun var lidt skrappere, nok på grund af varmen og det nye kuld hvalpe i maven. Vi glæder os til at se det nye kuld om 5-6 uger. Bliver spændende at se om det er lige så forskelligt, som i Nougats kuld.

Far og datter på mit skød - jeg er i min nyeste sommerkaren og mit lækre sweatshirt

Bremdal har altså bare en lækker strand. Der er lidt sten i vandet, men med clogs til 20 kr. pr. mand gik det fint med at komme i vandet. Campingpladsen er desuden MEGA billig, og jeg tror aldrig, at jeg har holdt så billig en sommerferie før. Nu var vi jo heldige at kunne låne en gratis campingvogn, men det kostede os kun 200 kr. i døgnet for alle fire personer + el. Jeg tror bestemt ikke det er sidste gang vi besøger Bremdal - vi så faktisk også et sommerhus til under 0,6 mio. kr., og det kunne vi godt se mange muligheder i, men det er vores økonomi slet ikke til i øjeblikket. Måske en dag :)

Nougat synes det var mega spændende at se de mange nye ting, og stranden blev grundigt undersøgt. Især de mange østersskaller duftede godt og dem rullede hun sig ofte i, når hun var færdig med at lege med dem. Hun er virkelig en kær og skøn lille hund<3

Jeg er helt klar på, hvad august har at tilbyde. Først og fremmest skal mine sidste 5 feriedage nydes, og det gøres i høj grad med familie og veninder. Har bl.a. en sydate med @fru.aaboe på torsdag, hvor vi skal sy High Low dress by Runi og en anden veninde holder fødselsdag på lørdag. Arbejdsmæssigt bliver der helt sikkert også noget at se til, vi skal bl.a. holde jobsamtaler og så skal jeg ud på en spændende sejltur, som jeg glæder mig helt vildt til. I næste uge skal Oliver på håndboldskole, og det glæder jeg mig rigtig meget til at se hvad Oliver synes om. Snart begynder skolen igen, og det bekymrer jeg mig naturligvis lidt over, for jeg håber sådan at begge drenge kommer til at trives bedre end i sidste skoleår.

Farvel og tak juli, du har været skønnere end skøn!

Følg mig på PinterestFacebook og Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...