mandag den 16. juli 2018

Kreativ mor-blogger

Jeg begyndte jo egentlig bloggen for næsten 7 år siden for at have en platform at dele mine mange kreative tanker, ideer og projekter på. Langsomt har børnene sneget sig mere og mere ind på bloggen, og flere og flere af de kreative projekter er til eller med børnene. Så jeg er ikke kun kreativ blogger, men i høj grad også mor-blogger. Og derfor er jeg blevet en del af danske mor-bloggere - du kan se listen lige her. Jeg er i fint selskab med både Maria (http://slinkypiinky.dk/) og Lena (https://bywarberg.dk/) som jeg begge har fulgt med hos længe.


Min blog er hovedsaglig min platform til at dele kreative ideer og tanker om hverdagen med delebørn. Livet er ikke lutter lagkage, men det er ofte de gode ting jeg deler. Det er svært at få sat ord på alle de svære ting. Problemer med skolen, tanker om diagnoser, fremtiden. Den svære anden kærlighed, forskelligheder og alt det andet. Men måske hvis der kommer mere ro på, kan det være de svære emner pludselig dukker op.

Lille Nougat nyder sgu livet :)

Bloggen er mit fritidsprojekt, og jeg har ingen planer om at drive det videre. Jeg egner mig ikke til at gå hjemme på fuldtid, det erfarede jeg i høj grad, da jeg gik ledig 3 måneder i 2015. Men derfor vil jeg da gerne tjene lidt på min blog, og derfor er jeg en del af Partner-ads, hvor jeg har affiliate links. Hvis du klikker og køber noget via et af mine affiliate links, får jeg en lille procentdel af købet. Prisen er uændret for dig. Jeg linker kun til projekter, jeg selv har eller vil købe. Jeg laver kun affiliate links, når det giver mening og passer ind på bloggen. Jeg linker lige så gerne til andre butikker, hvor jeg har købt mine materialer og lignende.


I de 7 år jeg snart har blogget, har jeg lært det ved learning-by-doing og ved at læse blogindlæg fundet via google. Det hele har været en jungle for mig, og jeg har manglet en vejledning eller bog til at gøre bloggen mest muligt attraktiv, skille sig ud og måske tjene lidt lommepenge herpå. Den bog er nu udkommet og den kan virkelig anbefales! Den kan købes her, og ja det er et affiliate link :)Jeg tænker meget over indlæggene, og på hvordan jeg bedst muligt får fremstillet mine ideer og tanker, så andre kan bruge dem eller lære af dem. Det er en læringsproces, som nok aldrig ender. Jeg elsker at lære nyt og at udvikle mig, men hidtil har mit fokus været på det kreative, og nu vil jeg så gerne lære lidt mere om teknikken bag. Men først og fremmest vil jeg nu holde en velfortjent sommerferie med mine drenge, som i går kom hjem efter to ugers ferie med deres far og hans kæreste. Der kommer ikke til at være stille på bloggen, for jeg har en masse ideer og projekter, som jeg nu endelig har tid til at få vist frem :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...