fredag den 13. juli 2018

Lys i mørket #2

I weekenden kom mine forældre og hjalp med vores projekt lys i haven. Mens min far gik i gang med at save brædderne til i den rette længde, læssede min mor og jeg traileren og kørte på lossepladsen. Jeg elsker følelsen af at få ryddet op og tømt ud, og så var det jo nemt med en trailer, ellers havde vi nok måtte køre en del gange... Min nabo kom og lavede elarbejdet, og så kunne vi (og dermed mener jeg naturligvis min kæreste og min far) sætte brædderne op og så skære huller, hvor jeg ønskede lamperne. Min far kom også forbi nogle timer søndag og igen mandag, og så var han færdig. Eller vi mangler lige en liste øverst på facaden, men det bliver efter ferien.

I tirsdag arbejdede jeg hjemmefra, da jeg havde en tandlægetid - min visdomstand skulle opereres ud (av for søren siger jeg bare...). Men det var ret så belejligt for så kom min nabo og lavede det sidste el-arbejde, og NU har vi simpelthen lys i haven. Det er SÅ lækkert og jeg er helt sikker på, at det kommer vi til at bruge en del :)
Når listerne engang er kommet op, skal træet males i samme naturfarve som resten af facaden - men det bliver som sagt først engang efter ferien. Og hvis vi ikke når at male i år, når vi det nok næste år :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...