søndag den 5. august 2018

Kreative planer for efteråret

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Jeg elsker at sy og efter, at jeg nu er begyndt at forsøge mig med nye mønstre, er det sjovere og mere udfordrende. Jeg er blevet træt af den ensformige syning, der jo er ved at sy bestillinger. Derfor reklamerer jeg heller ikke så meget for min syning mere, og det er derfor mest veninder, familie og bekendte, som spørger mig om hjælp.

Jeg drømmer stadig om at lære at hækle, det var et mål for mig i 2017 og er det igen i 2018 (for jeg nåede det ligesom ikke sidste år). Jeg tænker især, at det er sådan en god tage-med hobby, altså noget jeg kan have med på ferie og i toget og sådan, men først skal jeg jo altså lære det. Jeg havde også noget med på ferien til Jylland, men i stedet for fik jeg broderet et billede færdig (se mere her).

De sidste par måneder er jeg faldet over rigtig mange ideer med beton på Pinterest, og derfor har jeg oprettet et board med de mange beton-ideer. Og jeg har også selv nogle ideer liggende i baghovedet, men først skal jeg jo lære hvordan man gør OG have købt nogle materialer ind til det.

I Legoland købte jeg denne silikone-isterningeform, fordi jeg vil prøve at lave små beton-legoklodser. 

Min ferie foregik jo i Struer og Holstebro-området, og derfor var jeg en dag i CC Hobby, som ligger i Nørreportcentret i Holstebro. Jeg troede faktisk, at det var en Panduro, som lå der, så jeg blev helt overrasket over at finde mange af de ting, som jeg har siddet og kigget på på deres hjemmeside! Jeg håber, at jeg meget snart kan få bestilt noget beton og fyrfadsstager hjem. Jeg glæder mig virkelig til at lege med beton, men først skal jeg have lavet nogle andre kreative projekter OG økonomien er ikke lige til flere indkøb i august måned - der har været lidt flere udgifter i juli og august, så lige nu står den på kreative projekter med ting fra lageret. Og det hænger faktisk rigtig godt sammen med en anden af mine kreative tanker.

Til min nieces fødselsdag i juli, fortalte min mor mig, at et sæt dukketøj til babyborn koster omkring 200 kr. (jeg faldt lige over alt dette dukketøj, og det koster tættere på 300kr - for jeg ledte efter Camilla Läckbergs 10. roman Heksen - jeg kan simpelthen ikke vente til det bliver min tur på biblioteket, så jeg leder efter en billig udgave..), og det var hun blevet ret overrasket over. Jeg har lånt en masse bøger med dukketøj, og nu vil jeg da afprøve nogle af mønstrene og forhåbentlig fremtrylle nogle nye mønstre, og så kan jeg bruge nogle af mine mange, mange stofrester på lidt dukketøj :) Min plan er at lægge mønstrene til fri afbenyttelse på bloggen og evt. sætte noget af tøjet til salg - og så har jeg jo to små niecer på hhv. 1 og 3 år, som måske får noget i julegave - hvem ved :)


Har du gjort dig nogle tanker om hvad du skal lave af kreative ting i efteråret?

Følg mig på PinterestFacebook og Instagram

– Dette indlæg indeholder affiliate links

2 kommentarer:

  1. Jeg har nogle ideer til et par sjaler jeg gerne vil strikke. Der skal strikkes nogle sokker og jeg håber at få syet et par kjoler eller bluser til mig selv.

    SvarSlet
    Svar
    1. Uhh, det lyder også spændende. Dét glæder jeg mig til at følge med i :)

      Slet

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...