tirsdag den 7. august 2018

Nyt kjolemønster - Miami-style

Jeg er begyndt at udfordre mig selv noget mere i forhold til syningen. Jeg har i mange år syet det samme igen og igen, men nu er jeg begyndt at købe og afprøve nye mønstre. Før ferien købte jeg High Low dress fra Made by Runi og resten af det lækre flamingostof fra AlbaStuff (min lokale stofpusher her i Ølstykke).

I sidste uge fik jeg syet kjolen. Jeg valgte den længste overdel og den korteste underdel. Jeg havde håbet, der var lidt vejledning i, hvordan man skulle vælge de forskellige længder, men det blev lidt på gefüll og med et målebånd i hånden. Den næste kjole skal helt sikkert kortes af i overdelen.

Min kæreste synes, flamingoerne er totalt Miami-agtige, og han sagde, da også at jeg burde have den på derovre :) Så hvis nogen vil sponsere en kærestetur til Miami, er vi klar haha :)


Jeg har syet en lille bæltestrop af sytråd i hver side, og med bæltet sidder kjolen lidt bedre på min utrænede krop. Håber virkelig at jeg snart kan komme i gang med løberiet igen, for jeg savner det faktisk en del.Hals og ærmekanterne er syet på min coverpro, og det fungerer bare skidegodt for tiden. Da jeg havde kjolen på i lørdags til min venindes fødselsdag, roste hendes ene veninde, at kanten er lavet helt perfekt, og de fleste desværre kommer til at laver den, så den flaner. Da hun er udlært skrædder, betyder hendes ros rigtig meget for mig, som jo bare er hobby-syerske <3 

Alle mine andre kjoler (både børn og voksne) kan ses her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...