mandag den 19. november 2018

Barselsgaver

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Forrige lørdag havde jeg en veninde-date, hvor jeg skulle se min venindes lille pige på ca. 2 uger. Hun var bare så lille og fin, og jeg må indrømme at jeg blev en lille bittesmule skruk (også fordi man bare kan få SÅ meget fint pigetøj haha:))

Min veninde har i forvejen to drenge, og derfor var jeg ikke i tvivl om at tøjet skulle være rigtig piget. Samtidig har min veninde flere gang sagt, at hun var vild med stoffet fra min 6. Karen kjole, så det stof skulle i hvert fald være en del af gaven. I september faldt jeg over de lækre slå-om-bodyer og de havde lige den rigtig farve, så de matchede det bordeaux blomstrede stof.

Bukserne er et mønster, som jeg selv har kreeret ud fra Minikreas posebukser, hvor jeg lægger de to bukse-dele sammen i sidesyningen (lige som jeg forklarer i mit bloomers mønster). Det betyder at bukserne kun har syning midt for og midt bag, samt i benene. Det gør dem ekstra søde og bløde, synes jeg. Dog synes jeg mønstret er lidt til den store side, så jeg plejer at bruge størrelsen mindre end angivet.


Da jeg for nylig var til lagersalg, faldt jeg over disse små søde øreringe. Jeg synes, de passer perfekt til min veninde, som ikke er til store prangende øreringe. Hun er til det mere diskrete look, og derfor er de her bare perfekte til hende <3 Hun virkede i hvert fald også til at blive glad for dem - og tøjet til lille Emilie ikke mindst.

Hvis du mangler en god ide til en hjemmelavet barselsgave, kan jeg anbefale en barnevognspude, en hynde til Trip Trap stolen eller en af de andre ideer under etiketten "baby"

Følg mig på PinterestFacebook og Instagram

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...