lørdag den 29. december 2018

Jule-forkælet #2

Mine første 12 kalendergaver kan ses her. Jeg er virkelig imponeret over min mors evne til at finde gaver, som jeg virkelig kan bruge uden at de koster en formue. Og her kommer mine sidste 12 kalendergaver:

En lille hvidvin, hårspray og body lotion (og en pakke nylonstrømper, som jeg nåede at tage i brug før jeg fik taget billedet....). Ting som jeg altid kan bruge :) 

En pakke rittersport med nougat, og så kunne jeg ikke lade være med at tage et billede sammen med Nougat #farhumor haha :)

En deodorant, et par strømpebukser og en notesbog til mine drinksopskrifter :)

Årsnisseparret for 2015.

Dette er UDEN TVIVL den allerbedste gave! Et super fint testel fra Rice - og især det lyserøde er lige mig. Er ikke i tvivl om, at potten og den lyserøde kop bliver min nye favorit til hyggestunder - og så må jeg vist heller sy en tehætte, så teen kan holde sig varm :) Mon jeg kan finde noget fint bomuld med japanske kirsebærblomster?

Juleaftensdag nød jeg en stille morgenstund i sofaen, hvor min sidste kalendergave blev åbnet.

En lækker pose te med jasmin og havtorn, som er to af mine yndlingssmage. Det er en let og lækker te, som jeg allerede er helt vild med (lækkert at den så er købt i nabobyen, så jeg nemt kan købe mere).

Hvis du tæller efter kommer du op på 23 gaver! Jeg har tænkt og tænkt og tænkt og jeg kan simpelthen ikke komme i tanke om, hvad den sidste ting er. Jeg har ellers haft tingene liggende på spisebordet, så jeg kunne tage billeder, men denne ene ting er glippet - måske det var noget slik? Hmmm, pyt! Jeg er snotforkælet, og jeg har virkelig sat pris på det. Især den 23. da jeg åbnede det smukke tesæt <3

Følg mig på PinterestFacebook og Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...