Bag bloggen

Velkommen til!

Jeg hedder Pia, og siden jeg var helt lille (dvs. slut80'erne :)), har jeg været helt bidt af kreative sysler. Jeg nyder at slappe af med forskellige kreative sysler, det kan både være bagning, syning og at nørkle ting af pap og papir. Jeg har i flere år drømt om at lære at hækle, men har endnu ikke haft tålmodigheden til at lære det. 


Jeg er uddannet cand.merc.MAT og arbejder i en finansafdeling i en stor dansk virksomhed. Jeg har to dejlige drenge - Oliver fra 2009 og Mathias fra 2011, som jeg selvfølgelig bruger en masse tid sammen med <3

Hvis du har spørgsmål eller andet, er du altid velkommen til at kontakte mig på min mail:

p.lindehoej@gmail.com

Virksomheder er velkomne til at kontakte mig med henblik på samarbejde, og sponsoreret indhold vil blive markeret med Reklame.

Affiliate links
Her på bloggen vil der indimellem forekomme affiliate links, og det vil altid være tydeligt angivet. Affiliate links er links, hvor du vil kunne komme fra min blog over til f.eks. en webshop. Hvis du vælger at købe gennem dette link, vil jeg modtage en lille procentvis kommision af dit køb, men det vil ikke have nogen som helst indflydelse på den pris du betaler.


2 kommentarer:

 1. Hej Pia
  Jeg kan se at du laver solsejl til barnevogne.
  Ved du hvor jeg kan købe et mønster og vejl til sådan en?
  På forhånd tak.
  Hilsen Mette Andersen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette. Jeg har selv lavet mit mønster ud fra nogle billeder, hvor andre viste deres sejl frem. Send mig en mail, så skal jeg guide dig igennem :) kh Pia

   Slet

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...